Seidenmattlack - Selyemmatt-fényu zománcfesték

 

Színárnyalat: 20 színárnyalat a RAL színkártya alapján.

Fényességi fok: Selyemmattt.

Kötoanyag fajtája: Alkidgyata-kombináció

Pigmentalap: Titándioxid és színtartó színes pigmentek.

Suruség: Kb. 1,0 g/cm³

Használat: Kiváló minoségu kül – és beltéri fedofesték fa-, és fémfelületekre, mint pl. bútorok, ajtók, ablakok, rácsok, csovezetékek, garázsajtók és lábazatok bevonására. A színes árnyalatok melegvízes futotestek festésére is alkalmasak.

Tulajdonságok: A Seidenmattlack mugyanta alapú, kituno feldolgozási tulajdonságú zománcfesték. Ütés- és karcolásálló, kituno terülo- és magas fedoképességu, átlagon felüli idojárás-, és fényállóságú.

 


Alapfelület: A hordképes, szilárd, száraz és tiszta, valamint szakszeruen elokezelt alapokra alkalmazható. Kérjük vegyék figyelembe a VOB szabvány C részének DIN 18363-as rendelkezését.

Biztonsági eloírások: Tuzforrásoktól tartsuk távol. Használat közben ne dohányozzunk és gondoskodjunk a munkaterület kell átszelloztetésérol. Ne öntsük csatornába.

Szerszámok tisztítása: Használat után azonnal düfa-Terpentinersatz hígítóval vagy düfa-Pinselreiniger ecsettisztítóval.

Tárolás: Huvös és száraz, de fagymentes helyen tároljuk.

Kiszerelés: 375 ml, 750 ml és 2,5 l mind a 20 színárnyalatnál 10 l-es kiszerelés csak fehér RAL-9010 színben.

Kiadósság: Kb. 11 m²/l, az alapfelület tulajdonságától függoen. Egzakt kalkulációra az adott felületen végzett próbafestés ad kello garanciát.

Száradási ido: + 20°C hmérsékleten 3 - 4 óra után porszáraz és kb. 8 - 12 óra elteltével tapintható.

Felhasználási homérséklet: Legalább + 5°C homérséklet legyen a festendo felület és a környezeti homérséklet is mind a felhasználás mind a száradás ideje alatt.

Megsemmisítés: A festékmaradványokat hagyjuk beszáradni a vödörbe, majd a háztartási szeméttel együtt távolítsuk el. A teljesen kiürített festékmaradványokat az újrahasznosító anyagok gyujtujébe tegyük.

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.