Schimmelentferner - Penészeltávolító spray

 

A gyártmány fajtája: Nátriumhypoklorid-oldat.

Alkalmazás: Megszüntet mindenfajta penészedést a házban, pl. a szauna vagy az úszómedence környezetében. A terméket egyszeruen csak ki kell porlasztani a kezelend felületre ahol azonnali hatást fejt ki.

Tulajdonságok: Meggátolja a penészesedést, az elalgásodást és a moha kialakulást a csempéken, a normál -, és tartósan rugalmas fugákon, falakon, mennyezeteken, fa- és falfelületen, muanyagokon, sírköveken. Hatása ferttlenít és megelozo tulajdonságú.

 


Alapfelület: Penészes, algás, vagy mohás aljzatok; korábban penészedés ellen nem kezelt felületek.

Felhordás: Egyszeruen csak kb. 5 cm távolságból fel kell permetezni. Eros penészedés esetén többször kell alkalmazni. Kb. 20 perccel az utolsó felvitel után bo vízzel és szivaccsal le kell mosni.

Megjegyzés: A permet nem kerülhet növényekre, textíliákra és fémekre. Amennyiben a kiszórt permet szennyezést vált ki környezetében, azt azonnal b vízzel le kell mosni. Figyelem: savakkal érintkezve mérges gázok fejldnek. Klóros fehérít lúgot és tenside-t tartalmaz.

A szerszámok tisztítása: Használat után azonnal vízzel, esetleg mosó- vagy öblítszer hozzáadásával.

Tárolás: Huvös, sötét, fagymentes helyen állítva kell tárolni és szállítani.

Kiszerelés: 500 ml.

Hulladékkezelés: Csak a teljesen kiürült edényeket lehet az újrahasznosításba adni. Az anyagmaradványokat az EAK hulladékkód nr. 070601 (vizes mosófolyadékok és alaplúgok) elírásai szerint kell kezelni.

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.