Isoliersalz - Szigetelosó

 


Anyag fajtája: A gipsztartalmú vakolatok speciális szigetelo anyaga, melynek alkalmazásával nagy nedvszívású, egyenletesen szigetelo-záró bevonat képzodik. A jól szigetelt felület kisebb mértéku festékréteg felhordását igényli.

Tulajdonságok: Nedvességgátló, megelozi a vakolat kikristályosodását. A tapétázandó felület elokezeléséhez is alkalmazható.

 


Alapfelület: Alaposan tisztítsuk meg a felületet, a laza vakolatréteget távolítsuk el, a meglévo nedvesedési foltokat hagyjuk kiszáradni. Az esetleges penészréteget düfa Schimmelentferner-rel kezeljük le és távolítsuk el. Újrafestés elott a nedvesedési foltoknak teljesen száraznak kell lenniük, a lerakódott porréteget ecsettel söpörjük le.

Feldolgozás: Az Isoliersalz 1:2 arányban hígítsuk azaz 1 kg Isoliersalz-ot öntsünk 2 kg vízhez. Ecsettel vagy kefével telítetten hordjuk fel. Csak eros igénybevétel esetén szükséges a kezelést megismételni az alapfelület közbenso száradása után.

Megjegyzés: Az Isoliersalz nem mérgezo és nem maró hatású, nem kell megjelölni. Amennyiben márványra, üvegre és üvegzománcra fröccsenne, ajánlatos azt azonnal vízzel lemosni.

Szerszámok tisztítása: Használat után azonnal vízzel, esetleg mosó- vagy mosogatószeres vízzel.

Tárolás: Huvös és száraz, de fagymentes helyen tároljuk. Jól zárt eredeti kiszerelésben kb. 12 hónapig tárolható.

Kiszerelés: 500 g-os csomag.

Kiadósság: Kb. 10 m²/l (oldott állapotban).

Megsemmisítés: A festékmaradványokat hagyjuk beszáradni a vödörbe, majd a háztartási szeméttel együtt távolítsuk el. A teljesen kiürített festéktartályokat az újrahasznosítható anyagok gyujtojébe tegyük..

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.