Isolier-Deckfarbe – Szigetelo fedofesték

 


Színárnyalat: Fehér.

Fényességi fok: Matt.

Kötoanyag fajtája: Természetes gyanta.

Suruség: Kb. 1,3g/cm³

Anyag fajtája: Természetes gyanta alapú fedofesték.

Használat: Korom- és nikotinfoltok elfedésére vakolatra, betonra, falazatokra, fa- és keményfarostlemezre. Vizes foltok, kátrány-, bitumen- és karbolineum valmint anilin bevonásához.

Tulajdonságok: Gyorsan száradó, jól takaró, szigeteli a füst-, nikotin-, kátrány-, korom- és vízfoltokat, a bitument és karbolineumot.

 


Rétegfelépítés: Az Isolier-Deckfarbe – t a felhasználás eltt jól keverjük és hígítatlanul hordjuk fel. Ügyeljünk a hézagmentes rétegfelhordásra. Kölönösen nehezen izolálható felületeknél, mint kátrány-, aszfalt- és anilinfestékeknél két, egymásra merleges rétegben hasznájuk. Az Isolier- Deckfarbe-vel festett alapfelületek düfa diszperziós festékkel átfesthetok.

Biztonsági tanácsok: A dobozt jól lezárva és tuzforrástól távol tároljuk. Használat közben ne dohányozzunk. Csak jól szelloz helyiségben használjuk.

Hígítás: Spiritusz vagy düfa Nitro-Universal-Verdünner hígítóval.

Szerszámok tisztítása: Használat után azonnal düfa Nitro-Universal-Verdünner hígítóval vagy spiritusszal.

Tárolás: Huvös és száraz helyen tároljuk. Használat után jól zárjuk vissza a dobozt. Jól lezárt eredeti kiszerelésben kb. 12 hónapig tárolható.
Kiszerelés: 375 ml, 750 ml és2.5l.

Kiadósság: Kb. 8-10m²/ l Isolier-Deckfarbe, az alapfelület tulajdonságától függoen. Egzakt kalkulációra az adott felületen végzett próbafestés ad kello garanciát.

Száradási ido: Meleg, normál, kb +20°C homérsékleten kb. 4 óra után átfestheto. Huvösebb homérséklet esetén a száradási ido meghosszabbodik.
Feldolgozási homérséklet: Legalább +5°C homérsékleto legyen a festendo felület és a környezeti homérséklet mind a feldolgozás, mind a száradás ideje alatt.

Megsemmisítés: A festékmaradványokat hagyjuk beszáradni a vödörbe, majd a háztartási szeméttel együtt távolítsuk el. A teljesen kiürített festéktartályokat az újrahasznosítható anyagok gyujtojébe tegyük.

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.