Effekt-Desing Wandfarben Falfesték

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Az effekt-design matt-, fényes- és selyemfényű fehér, magas fedôképességű, kopásálló beltéri falfesték. Ideális bevonata a fűrészporos-, üvegszálas tapétáknak, vakolatoknak és gipszkarton felületeknek. Krémes állagának köszönhetôen könnyen és tisztán feldolgozható, nagy kiadósságú. Különleges tulajdonsága csepegésmentes felhordhatóság. Oldószermentes, használatra kész (víz hozzáadása nélkül). Mindhárom fényességi fok speciálisan a kreatív falbevonatok alapfelületét képezik. effekt-design Voll- und Abtönfarbe színezôfestékkel színezhetô.

 ALKALMAZÁS

Kiadósság: Kb. 12 m2/ Liter  .


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.