Blitzzement grau - Szürke gyorsköto cement

 


Alkalmazási terület: Vaskapuk, balkon-, lépcskorlátok, ajtó-, és ablakkeretek, polcok, mosdókagylók gyors szereléséhez, tömítések és betoncsövek rögzítése falfelületeken stb. Alkalmas minden tiszta és hordozóképes, szilárd, tapadóképes ásványi aljzathoz a
magas- és a mélyépítésben.

Tulajdonságok: A Blitzzement hydraulikusan gyorsan keményed rögzíthabarcs, nagy kezdo szilárdsággal, kloridmentes.

Tárolás: Szárazon kell tárolni. A megkezdett edényeket jól vissza kell zárni.

Kiszerelés: 1 kg és 5 kg.

 


Aljzat: Az fogadó alapfelületeket meg kell tisztítani és el kell nedvesíteni.

Felhordás: Kb. 0,33 l vizet 1 kg Blitzzement-tel képlékeny habarccsá kell keverni és azonnal felhordani. A felhordási id hossza kb. 3 perc (20°C-on). A magasabb hmérséklet meggyorsítja, az alacsonyabb késlelteti a kikeményedési folyamatot.

Megjegyzés: A megszilárdult habarcsot sem vízzel, sem friss anyaggal ne tegye ismét felhordhatóvá, ne keverje gipsz-szel vagy mész-adalékanyagokkal.

Kiadósság: Az alkalmazás szerint.

Felhordási hmérséklet: Az aljzatnak és környezetének mind a felhordás, mind a száradási id alatt min. +5°C , max. 30°C közötti hmérsékletnek kell lennie.

Hulladékkezelés: Csak a teljesen kiürített edényeket lehet az újrahasznosításba adni.Az anyagmaradványokat az EAK hulladékkód nr. 080102 (régi festékek és lakkok, melyek nem tartalmaznak halogénes oldószereket) vagy az EAK hulladékkód nr. 080105 (kikeményedett festékek és lakkok) rendelkezései szerint kell kezelni.

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.