Toscana 1x1 egyrétegű beltéri falfesték

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Vizes diszperziós beltéri falfesték, mely kivalló fedőképességű, egy rétegben is teljes takarást biztosít. A bevonat jó lég- és páraáteresztő, lemosható, dörzsálló és könnyen tisztítható. Gombaölő és penészátló tartalmának köszönhetően, vizes párás helységekben is alkalmazható. Dekoratív megjelenésű, matt, tartós felületet biztosít. Környezetkímélő, az egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz. A termék a Toscana színkártya alapján színezhető.

Vizes diszperziós kötőanyagú, válogatott töltőanyagokat tartalmazó, több színben és bázisban gyártott beltéri falfesték. A TOSCANA 1x1 számítógépes színkeverő berendezésünkkel kiválóan színezhető, színkártyánk alapján 1110 szín választható.

A festék kiváló fedőképességű, egy rétegben is teljes takarást biztosít.

Termékváltozatok:

Alkalmazható beltérben

Beton, simított vakolat, farostlemez, gipszkarton, gipszes vakolat felületek, valamint üvegszálas és fűrészporos tapéták festésére, stb. lakó- és középületekben egyaránt. Optimálisan beállított alkalmazástechnikai tulajdonságainak köszönhetően:

 ALKALMAZÁS

A TOSCANA 1X1 beltéri festék felhordása előtt a pergő, laza, gyenge szilárdságú részeket, rétegeket el kell távolítani, az esetleges vakolathibákat ki kell javítani. Az elégtelen tapadású korábbi festékrétegeket szintén el kell távolítani, majd a falfelületet – célszerűen jó páradiffúziójú glettanyaggal, pl. Breplasta, Falon porglett- kiegyenlíteni, átsimítani.

Tapétázott, valamint porózus, erősen szívó alapfelületek esetén a festés előtt Toscana univerzális alapozóval, vagy Vliesin Fixatív-val alapozás szükséges.

Felhordás

A TOSCANA 1X1 egyrétegű falfesték ecsettel, illetve hengerezéssel hordható fel. A felhordási módnak leginkább megfelelő konzisztencia beállításához a festék legfeljebb 10% vízzel hígítható. A színezett termék színhatását, a kiválasztott szín megfelelőségét célszerű először próbafelületen ellenőrizni. A színazonosság érdekében az egybefüggő felületekhez szükséges teljes anyagmennyiséget különböző gyártási dátumú kiszerelések esetén feltétlenül homogenizálni kell.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.