Sorifit Flex fagyálló, flexibilis fugázó

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Kül- és beltéri fal- és padlóburkolatok színes, ill. színezhető fugázására használható. Jól tapad, nem zsugorodik, nem repedezik. Elsősorban flex ragasztókkal készült burkolatokhoz (pl. padlófűtés, teraszok). Cementet, osztályozott homokot és műanyag adalékot tartalmazó egykomponensű, por alakú anyag. A gyártás során optimalizált összetételű keverékhez bármilyen további adalékanyag hozzáadása tilos és káros.

Alkalmazási terültet

SORIFIT FLEX kül- és beltérben a lapburkolatok hézagolására használhatók. Kitűnően alkalmazható padlófőtés, teraszok és egyéb nagyobb igénybevétel esetén, ahol a flexibilitás követelmény. A megfelelő típus kiválasztásához irányadó, hogy a fugázó anyag azonos vagy nagyobb igénybevételnek feleljen meg, mint a ragasztó. Így a SORITON F ragasztóval készült burkolat hézagolásához feltétlenül a SORIFIT FLEX fugázó használata javasolt. A SORIFIT FLEX fugázók használata esetén sem hagyható el a szükséges dilatációs hézagok szakmai előírásoknak megfelelő képzése éleknél, sarkoknál, ill., ha az alap dilatált, annak hézagai fölött is.

 ALKALMAZÁS

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.