Héra design effekthaású belső falfesték

 

 

Jellemzők

Antik, mediterrán hatású festék, amely a régi, kiváló olasz művészeti hagyományt ötvözi a legmodernebb, legfejlettebb technológiával.

 

 

 

 

 


Különösen alkalmas lakások, irodák, szállodák belső tereinek dekorálására.

A felület legyen tiszta, száraz, por- és szennyeződésmentes. A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget, pl.: meszelt fal, enyves festék, tapétaragasztó. A kisebb felületi hibákat javítsa ki UNIKITT Mestertapasszal. Ha a falfelület nem kellően sima vagy rossz minőségű, glettelje az egész felületet PROGOLD TÜKÖRGLETT beltéri porglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon HÉRA FALFIX Diszperziós mélyalapozóval, hogy elkerülje a foltosodást. Ezáltal kevesebb festékre lesz szüksége. Felhordását ecsettel célszerű elvégezni, a mélyalapozó intenzív bedörzsölésének érdekében. A következő rétegként használja a HÉRA Design Effekt alapozót. A HÉRA DESIG Effekt hatású beltéri falfesték a kiadott színkártya alapján a Trilak színkeverő gépeken a kiválasztott árnyalatra színezhető.

Alapozás

Miután eltávolítottuk a régi, laza pergő vakolat- és festékréte- get egy spaklival és kigletteltük a falat, megkezdhetjük az alapozást. Egy teddy hengerrel, függőleges, lefelé és fölfelé irányuló mozgással felhordjuk a falra a Héra Design Effekt alapozó falfestéket, amely a Héra Design Effekt falfesték alapozó komponense.

 

A festék felhordása

Az alapozóréteg szikkadása után megkezdhetjük az Effekt falfesték felhordását. A festést a boltokban, áruházakban kapható speciális ecsettel végezzük. Íves, mindig fölülről lefelé irányuló mozdulatokkal, mintha egy "x" jelet rajzolnánk a falra, úgy visszük fel a festéket. Az anyag felhordása közben törekedjünk arra, hogy az ecset mindkét oldalát használjuk. Ezért minden második ecsethúzást un. "fonák" mozdulattal végezzünk el.

 

Simítás

A festék felhordása után azonnal elkezdhetjük a fal simítását. A boltokban, áruházakban kapható speciális simító eszközzel dolgozzunk, hasonló mozdulatokkal, mint amit a festék felhordásához alkalmaztunk. A simítás során a festékben meglévő darabos fehér részeket simítjuk el.

Videók:

http://trilak.hu/node/2320

http://trilak.hu/node/2322

Kiadósság: 11 m2/liter
Kiszerelések: 1l
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Száradási idő: 3-4 óra
Használatbavételi idő: 1-2 nap



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.