Dunaplaszt Konvektor zománc

Alkalmazási terület:

Acél vagy régi festett felületek korrózióvédő és dekoratív festésére szolgál. 120oC-ig tartósan hőálló esztétikus bevonat. Csapvízzel hígítható. Ecseteléssel, hengerrel, szórással hordható fel két rétegben. Bevonat: kemény, 120 oC-ig hőálló, nem sárguló, vízálló bevonat. Alkalmazás: Acél, öntöttvas vagy régi porlakkozott vagy más zománccal bevont felületre közvetlenül alapozás nélkül felhordható. A festendő felületet mechanikusan megtisztítjuk és zsírtalanítjuk festés előtt. Szemcseszórt felületre nem alkalmazható. Csapvízzel hígítjuk a felhordási módhoz igazított viszkozitásra. Tixotróp, csepegésmentes anyag. A felhordott festék önmagával 1 órán túl átfesthető. Teljes átkeményedése: 24 óra. Alkalmazási hőmérséklet min. 5ºC. FAGYVESZÉLYES! Tűzvédelmi előírás: IV. tűzveszélyességi fokozat. Egészségre káros anyagtartalom: mérgező anyagot egészségre káros mennyiségben nem tartalmaz. - Kiadósság (MSZ 9650/22:1989).. 4-6 m2/kg

 

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.