Sikaflex® PRO-3 Padlóburkolatok egykomponensű, nagyteljesítményű hézagtömítő anyaga



Sikaflex® PRO-3 Padlóburkolatok egykomponensű, nagyteljesítményű hézagtömítő anyaga

A Sikaflex® PRO 3 egykomponensű, nedvesség hatására kötő, rugalmas, magas mechanikai ellenállóképességű, bel- és kültérben egyaránt alkalmazható hézagtö- mítő anyag.

A Sikaflex® PRO-3 tömítőanyag sokféleképpen felhasználható padlók hézagtömí- téseihez.

 Padlók dilatációs- és csatlakozási hézagainál
 Beltéri és kültéri alkalmazáshoz gyalogos és járműforgalmi területen (pl. parkolóházak födéme, parkolók)
 Raktárakban és gyártócsarnokokban
 Élelmiszeripari terekben
 Kerámiaburkolatos középületekben, stb.
 Kommunális szennyvízgyűjtő- és tisztítóművek fugáiban
 Alagútépítési fugáknál  Tisztatéri padlók esetén

 

Megengedett teljes deformáció 25%
 Buborékmentes térhálósodás
 Kiváló feldolgozási tulajdonságok
 Jó vegyi ellenállóképesség és mechanikai terhelhetőség
 Kiváló tapadás a szokásos építőanyagokhoz

 

Alapfelület előkészítése / Alapozás A Sikaflex® PRO-3 általában nagyon erős tapadással rendelkezik a legtöbb tiszta, ép alapfelületen. Az optimális tapadáshoz vagy egy kritikus, nagy teljesítményt igénylő felhasználáshoz, mint pl. egy többszintes épületnél, ahol erős leszakító- vagy extrém időjárási hatás éri a hézagtömítő anyagot, ott alapozókat és tisztítókat kell használni. Kétséges esetben először készítsünk mintafelületet. Nem porózus alapfelületek: Mázas kerámia, porszórt fém, alumínium, eloxált alumínium, rozsdamentes acél és horganyzott acél alapfelület esetén először tisztítsuk azt meg egy csiszolóvászonnal, majd töröljük át törlőkendő vagy rongy segítségével Sika® Aktivator-205 tisztító oldattal. A tömítőanyag bedolgozása előtt hagyjunk legalább 15 perc kiszellőzési időt. Egyéb, fent nem említett fémfelületeket először csiszolóvászonnal tisztítsuk meg, majd töröljük át törlőkendő vagy rongy segítségével Sika® Aktivator-205 tisztító folyadékkal. Ezután hagyjunk legalább 15 perc kiszellőzési időt, majd ecsettel hordjuk fel a Sika® Primer-3 N alapozót. A tömítőanyag bedolgozása előtt hagyjunk legalább 30 perc kiszellőzési időt (max. 8 óra). PVC felület esetén használjunk Sika® Primer-215 alapozót. A tömítőanyag bedolgozása előtt hagyjunk legalább 30 perc kiszellőzési időt (max. 8 óra). Porózus alapfelület: Betont, könnyűbetont és cementes vakolatot, habarcsot, téglát, stb. Sika® Primer-3 N-nel alapozzunk, ecset segítségével. A tömítőanyag bedolgozása előtt hagyjunk legalább 30 perc kiszellőzési időt (max. 8 óra). Fontos megjegyzés: Az alapozók csak a tapadást segítik elő. Nem helyettesítik a felület letisztítását, és annak szilárdságát sem növelik jelentősen. Az alapozók javítják a hézagtömítések hosszú távú teljesítőképességét, élettartamát. Részletes információért kérjük, olvassa át a Sika® Primer táblázatot.

Feldolgozási módszerek / eszközök A Sikaflex® PRO-3 felhasználásra kész anyag. A megfelelő hézag- és alapfelület előkészítés után, helyezze el a hézagban a háttérkitöltő profilt a kívánt mélységben és alapozza, ha szükséges. Helyezze a kartust a kinyomó pisztolyba és határozottan nyomja a Sikaflex® PRO-3-at a hézagba, arra ügyelve, hogy a tömítőanyag teljesen érintkezzen a hézag falával. A Sikaflex® PRO- 3 tömítőanyagot úgy kell a hézagba bedolgozni, hogy ne zárjunk be levegőt. A Sikaflex® PRO-3 anyagot elhúzáskor még egyszer hozzá kell préselni a hézagszélekhez, hogy ahhoz kihagyásmentesen hozzátapadjon. Használjunk maszkolószalagot, ha tiszta, éles elválasztó vonalra van szükség. A szalagot akkor távolítsuk el, amikor a tömítőanyag még puha. Az esztéti

További tudnivalók / korlátozások A rugalmas tömítőanyagok átfestése nem megengedett, mivel a festék korlátozott mozgási képességgel rendelkezik, ezért a hézagmozgások a festék repedéséhez vezethetnek. Egy kompatibilis bevonat a hézagtömítő oldalára max. 1 mm-t fedhet rá. Az összeférhetőséget a DIN 52 452-2 szabvány szerint ellenőrizze. A hézagtömítő anyag színére a környezeti hatások (vegyszerek, magas hőmérséklet, UV sugárzás) befolyással lehetnek, nem érintik azonban a tömítőanyag műszaki tulajdonságait és működőképességét. Természetes kövön történő alkalmazás előtt forduljon Műszaki Szaktanácsadó Szolgálatunkhoz. Ne használja a Sikaflex® PRO-3 tömítőanyagot üvegtömítésre, bitumenes alapfelü- leten, természetes gumin, EPDM gumin vagy olyan építőanyagokon, melyekből olaj, oldószer válhat ki vagy lágyítóvándorlás léphet fel, melyek megtámadhatják a tömí- tést. A Sikaflex® PRO-3 nem alkalmas úszómedencék tömítésére. Még meg nem kötött Sikaflex® PRO-3 tömítőanyaghoz ne keverjünk, vagy ne tegye ki olyan anyagoknak, amelyek reakcióba léphetnek izocianátokkal, külö- nösen alkoholoknak, amelyek gyakran a hígítók, oldószerek, tisztítószerek és penészeltávolító szerek alk

 

 

 

 

 

 


 



Szállítási költség esetenként eltérhet az áltakunk feltüntetett ártól

akár INGYENES szállítás

alábbiak fügvényében:

TERMÉK GYÁRTÓJA
MENNYISÉG
SZÁLLÍTÁSI CÍM



Céginformációk

A cég elnevezése
FestékABC.hu Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég székhelye
1145 Budapest, Varsó utca 6
+36 1 422 0584 
info (@) festekabc.hu
Cégjegyzékszám: 01 09 929147,
vezetve a Fővárosi Bíróság, mint cégbíróságnál
Adószám: 14989526-2-42.
Bankszámlaszám:
11714006-20445207-00000000 (OTP)
OTP Budapesti r., XIV. Nagy L. kir.
(1148 Budapest, Nagy Lajos k. útja 19-21.; 01 10 041585)

 

 

1142 Budapest, (XIV)
Erzsébet királyné útja 69/a
bolt1 (@) festekabc.hu

Hétfőtől - Péntekig: 06:30 - 18:00
Szombaton: 07:00 - 13:00

Mobil:   (30) 228 -7089 
Telefon:   (1) 252 -3090 
FAX:   (1) 422 -0584 


1095 Budapest,  Soroksári út 58 (IX)
bolt2 (@) festekabc.hu

Hétfőtől - Péntekig: 06:30 - 18:00
Szombaton: 07:00 - 13:00

Mobil:   (30) 228 -7088 
Telefon:   (1) 215 -0271 
FAX:   (1) 219 -0646

 

 

 

 

 

   
         

A szállítási mód kiválasztásakor válassza a "Személyes átvétel" opciót és válassza ki az Önhöz legközelebbi (üzletet) átvevőhelyet.
 

Arra is van lehetőség, hogy az általunk üzemeltetett web áruházakon leadott rendeléseit, megrendelt termékeket összevonjuk. Így a szállítási költség csökkenthető.

 
kiszállítás esetén 24-48 órás határidővel tudjuk szállítattni a megrendelt termékeket.

 





www.italabc.hu www.festekabc.hu www.lazurabc.hu www.szerszam-abc.hu www.festekbolt-keller.hu
ital webáruház festék webáruház favédelem (A-Z) -ig szerszam webáruház festéket a festékboltból

 

Vásárlás kockázat nélkül - 14 napos elállási jog.

Szállítás TOF-al. Gyorsan és egyszerűen: Trans-o-flex futárszolgálat a festékek házhozszállítását is vállalja. Leadott rendelést követően 24-48 órás kiszállítási garancia. (megrendelt termék elérhetőségének függvényében)

Színnel lélekkel - Családi vállalkozásunk 1981 óta foglalkozik építőipari festékek, anyagok, szerszámok forgalmazásával. Az eltelt évek alatt leg-főbb célunk az volt, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki.
www.festekwebaruhaz.hu

Barkács tippek - profiknak & lelkes amatőröknek. Hasznos praktikák és barkácsmegoldások házon belülre. Falon, padlón, tárgyakon. Dekorációs és funkcionális megoldások könnyen kivitelezhető módon.www.barkacsabc.hu


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.

Ezen a honlapon található Színek a valódi festék illetve termékszíneket jelenítik meg.
Arra törekszünk, hogy a képernyőn látható színek a lehető legjobban megközelítsék azokat a színeket, amelyeket majd ön is használni fog. Sajnos a pontos egyezést nem tudjuk garantálni, mivel a fényképek és színminták színei az ön képernyőjének beállításától és felbontásától függően változhatnak.

Ez az honlap segít önnek elképzelni a kívánt színösszeállítást, de mielőtt nagy mennyiségben vásárol festékeinkből, színes termékeinkből mindig ellenőrizze azokat.