Teleszkópos falcsiszoló (Zsiráf) WST 700 VV vario 350.311

Létrák és állványzat használata nélkül is elérhetjük a majdnem 4 méter magas mennyezetet és falfelületeket. A cserélhető háromszög fej és a teleszkópos szár segítségével minden munkafolyamat könnyedén elvégezhető. A motor elhelyezésének köszönhetően a gép bármilyen szárhosszúságnál tökéletes egyensúlyban van. A legújabb fejleszétsnek köszönhetően a fejnél állíthatjuk a vákuumerőséget. Az új Zsiráf ergonómikusan kiképzett testel és a T-fogantyúval rendelkezik. Egy gombnyomással eltávolítható, és cserélhető a csiszolófej kerekről háromszögre. A háromszög fej optimális megoldás a sarokba, az excentrikus mozgás segítségével a csiszolófej közvetlenül elér minden szegletbe.

Rendelési szám: 350.311

Leszállított tartozékok: 1 db műanyag hordtáska, 1db 4m szívótömlő ( 32 mm átmérőjű ) két adapterrel,

 

WST 700 VV Plus Rend. szám
350.311

Hosszúszárú padló- és falmegmunkáló Vario-Zsiráf

 

Felvett teljesítmény 710 Watt
Leadott teljesítmény 420 Watt
Üresjárati fordulatszám 1000-1500 /perc
Csiszolófej üresjárati rezgésszám 3300-5100 /perc
Méretek mm-ben 1330-1730
Tömeg 4,8 kg

 

 

 

 

Barkácstippek

 

 





A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.