Sika® Ceram-25
Magas minőségű, flexibilis, fehércementes vékonyágyazatú csemperagaszt

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A Sika ® Ceram-253 csemperagasztó folyamatos vékony ágyazattal, maximum 5 mm vastagságban dolgozható fel kerámiaburkolatok ragasztására. Mivel a ragasztó magas szilárdságú és rugalmasságú, minden típusú kerámiához és alapfelülethez stb. alkalmazható. A Sika ® Ceram-253 csemperagasztó az alábbi típusú, magas és alacsony nedvszívóképességű burkolólapokhoz használható:
-„ Áttetsző kerámiák, sajtolt és formázott termékek
-„ Fehér márvány
- „ Alacsony nedvszívó kerámiákhoz (pl. porcellanato), melyeknek a hagyományos csemperagasztóval csekély a tapadása
- „ Amikor a speciális kerámiához ajánlott egy fehér ragasztó használata

A Sika ® Ceram-253 csemperagasztó az alábbi alapfelületeken alkalmazható:
-„ Beton és habarcs
-„ Falazat, gipszvakolat (alapozva)
-„ Gipszkarton, szálcement
-„ Anhidrit esztrich (alapozással))
-„ Padlófűtés
-„ Meglévő kerámialap
-„ Egyéb alapfelület, melynél a zsugorodás, vagy a hőtágulás már megtörtént
Sika® Ceram-253-at használhatjuk falakon és padlón, beltérben és kültérben: „ Konyhák, fürdőszobák, erkélyek, teraszok, medencék stb.

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.