Sika Minipack Waterproofing Morta
Szigetelő, vízzáró habarcs

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A Sika Minipack Waterproofing Mortar kiváló minőségű, egykomponensű, vízzáró javítóhabarcs kisebb munkálatokhoz. Alapok, alapfalak, hagyományos kisméretű tégla-, beton- és kőfalak szigetelésére. Az alapfelület legyen szilárd, homokolódó és laza részektől, portól és szennyeződéstől mentes. Különösen a zsíros, viaszos rétegeket, valamint a cementiszapot távolítsuk el.

Szín: Szürke por

kiszerelsé: 5 kg-os műanyag zacskó

Rétegvastagság / anyagigény : Kb. 1 mm munkamenetenként. Az 5 kg por készhabarcsból 2-2,5 m² egyrétegű vízzáró bevonat készíthető.

Sűrűség Laza halmazsűrűség: kb. 1,3 kg/dm³
Frisshabarcs sűrűsége: kb. 2,0 kg/dm³ (+20 °C-on

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.