SikaBond®-T

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A SikaBond-T2 elasztikus ragasztót alkalmazhatjuk kül- és beltéri építőelemek ragasztásához, mint ablakkönyöklők, szaniter válaszfal-lábak, lépcsőlapok, információs táblák valamint szerkezeti ragasztáshoz a fa- és fémszerkezetekhez. A SikaBond-T2 különösen alkalmas rugalmas ragasztóként betonhoz, fához és
műanyaghoz, továbbá egyéb építőanyagokhoz, mint szálcement, gipszkarton, acél, alumínium, kemény-PVC, üvegszálerősítésű műanyag, poliuretán és ásványiszál.

A SikaBond-T2 egykomponensű, poliuretángyanta kötőanyagú elasztikus, időtálló ragasztó.

Szín: fehér,

Kiszerelés 600 ml-es monoporció - 310 ml-es kartus
Tárolási körülmények / eltarthatóság : Száraz és szobahőmérsékletű (+10 °C és +25 °C) helyen, közvetlen napsütéstől védve legalább 12 hónapig tárolható.

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.