SikaBond-T54 FC
Oldószermentes, rugalmas parkettaragasztó

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A SikaBond-T52 FC egykomponensű, oldószermentes rugalmas parkettaragasztó. A SikaBond-T54 FC alkalmas tömör parketták, lécparketták (nút-féderes), mozaikparketták, készparketták, valamint hajópadlók és lamellapadlók gyors és
biztonságos ragasztására

Teljes felületű ragasztáshoz SikaBond Dispenser-5400 alkalmazásával: „
-Tömör parketták, lécparketták, mozaikparketták, készparketták valamint padlók és többrétegű szalagparketták ragasztására. A kivitelezési tanácsokért kérjük, forduljon műszaki tanácsadó szolgálatunkhoz.
Sika AcouBond parkettaragasztási rendszerben történő alkalmazásnál:
- Tömör parketták, lécparketták (nút-féderes), háromrétegű készparketták valamint padlók.

Szín: Világos bükk

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.