Sika® Aktivato
Oldószeres, tapadást javító anya

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A Sika ® Aktivator különböző Sikaflex ® ragasztókkal ragasztásra kerülő alapfelületek, speciálisan a különböző járműüveg ragasztások ragasztási felületének előkezeléséhez kifejlesztett tisztítófolyadék. A Sika ® Aktivatort az ISO 9001/14001 minőségbiztosítási rendszer szerint gyártják. A Sika ® Aktivator alkalmas üvegen, kerámiaszegélyes üvegen, lakkokon, elvágott ragasztófelületen, poliuretán bevonatos szegélyen a ragasztási alapfelületek előkészítésére.
A csomagolást a felhasználást követően azonnal erősen zárjuk vissza. A terméket csak tapasztalt felhasználó alkalmazza. A tapadás és az anyag feldolgozhatósága csak abban az esetben garantálható, amennyiben az eredeti
anyagból egy előzetes kisérletet végzünk az adott feltételek szerint.

Kiszerelés: 30 ml, 250 ml, 1 l és 5 l Sika ® Aktivator Pad: 1,1 ml

Kiadóság: kb. 57 ml/m2

Szín: Áttetsző

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.