Pattex Repair Extreme Rugalmas, sokoldalú ragasztó

 Rugalmas ás átlátszó ragasztás
 Vízálló, szagtalan
 Ellenáll a rázkódásnak, esônek, fagynak és nagy melegnek
 A ragasztás -50°C és +120°C között hôálló
 Oldószermentes
 Függôleges felületen is használható
 Kül- és beltéren egyaránt használható

ALKALMAZÁSI TERÜLET

A Pattex Repair Extreme egy rugalmas, sokoldalúan felhasználható ragasztó, mely ellenáll rázkódásnak, csavarásnak, esônek, fagynak és nagy melegnek egyaránt. A Pattex Repair Extreme ideális minden anyag (fa, fém, kerámia, bôr, papír, mûanyag, réz, üveg, stb., kivéve PE, PP és teflon) ragasztására és javítására. Például: gumimatrac; bicikli belsô gumi; cipô; használható vastag textilhez (pl. farmer), stb.

Ragasztható anyagok:
• Fém – rozsdamentes acél, alumínium, réz, acél
• Mûanyag –- nylon, acryl, PVC, ABS, polikarbonát
• Gumi – természetes, szintetikus, szilikon
• Szervetlen anyagok – beton, csempe, természetes kô, üveg, porcelán
• Természetes anyagok – fa, furnérlemez, bôr, textil, papírkarton

ALKALMAZÁS
A ragasztandó felületeknek tisztának, száraznak, por- és zsírmentesnek kell lenniük.

Kétfajta ragasztási mód:
1. Egyoldalas ragasztás: A Pattex Repair Extreme használható nagyon vékony rétegben felhordva biztosítva ezzel az átlátszó ragasztást.
Nyomja össze a ragasztó felvitele után a ragasztandó felületeket és rögzítse min. 2 óráig. A ragasztás az elsô 5 percen belül még igazítható. A ragasztó a végsô kötési szilárdságot 48 óra után éri el. Használhatja a terméket vastag rétegben felhordva is, amellyel kitölthet kisebb réseket és biztosíthatja a ragasztott réteg rugalmasságát.

2. Kontaktragasztás (Erôsebb kezdeti tapadás): Hordjon fel mindkét ragasztandó felületre vékony rétegben ragasztót. Hagyja száradni 5–10 percig. Határozottan nyomja össze a felületeket. Az erôs kezdeti tapadás miatt a ragasztás igazítására nincs mód. Nehéz tárgyak
ragasztása esetén javasolt a ragasztószalaggal történô rögzítés az elsô két órában. A ragasztó a végsô kötési szilárdságot 48 óra után éri el.

FONTOS TUDNIVALÓK
Tárolás és szállítás száraz és hûvös helyen +10°C és +40°C között.
A felületek megtisztításához használjon alkohollal átitatott ruhát.
Használat után azonnal tegye vissza a kupakot!
Gyermekektôl tartsa távol!

N-(3-(Trimetoxiszilil)propil)etiléndiamin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Csak jól szellôztetett helyiségben használja. Ne használja nyílt láng közelében. Bôrrel való érintkezés esetén azonnal távolítsa el és mossa meg alaposan szappanos vízzel.
Felhasználható: a gyártás dátumától számított 12 hónapon belül.

MÛSZAKI ADATOK
Szín: Tejfehéren átlátszó
Szag: Szagtalan
Sûrûség: 1,04 - 1,08 g/m3
Száradási idô: 8 perc
Végleges kötésszilárdság: 48 óra után
Nyúlás: 430 %
Keménység: 29

KISZERELÉS
Csomagolás: 8 g-os tubus bliszterezve
Gyüjtôcsomagolás: 12 db / karton

ÖSSZETÉTEL
Szilil-módosított prepolimer.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.