Pattex Cipôragasztó Bôr- és sportcipôk és bôráruk speciális ragasztója

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Ideális cipôk (bôrcipôk és sportcipôk) és egyéb bôráruk (bôrtáskák), ill. átlátszó anyagok ragasztására. Különösen erôsen ragaszt össze különbözô kemény és lágy mûanyagokat (lágy PVC, ABS). Alkalmas a legkülönfélébb anyagok ragasztására: fa, fém, gumi, bôr, parafa, filc, szövet, lágy habok, stb., kivéve: polietilén, polipropilén, teflon és hasonló anyagok.

 ALKALMAZÁS

A ragasztandó felületek szárazak, por- és zsírmentesek legyenek. Zsírtalanításra a PATTEX Lemosó és Higítót ajánljuk. A PATTEX Cipôragasztót mindkét ragasztási felületre egyenletesen fel kell hordani. Kb. 5-10 perc várakozás után, amikor a ragasztó felülete száraznak tûnik, az összeragasztandó darabokat röviden, de erôteljesen össze kell nyomni. A ragasztás szilárdsága a nyomás
nagyságától (nem idôtartamától) függ!

 FONTOS TUDNIVALOK

Ha a ragasztást zárt térben végezzük, akkor megfelelô szellôztetésrôl gondoskodni kell! Tartsuk távol a gyúlékony anyagoktól! Minôségét megôrzi a gyártástól számított 2 évig. Gyártási dátumot lásd a tubus alján (ÉÉHHNNXX - ahol É - év, H - hónap, N-nap, X - sarzs)

 MŰSZAKI ADATOK

Szín: Színtelen, átlátszó
Szárazanyag-tartalom: 16-18%
Viszkozitás: 3000-5000 mPa*-s
Sûrûség: 0.89 g/cm3
Ragasztási erôsség: Ragasztott anyagoktól és a nyomás erôsségétôl függ
Nyitott idô: 60-120 perc
Hôállóság: 60˚C
Kiadósság: 250-350 g/m2 (mindkét oldalra felvive a ragasztót)

 KISZERELÉS

Csomagolás: 50 ml-es fémtubus akasztható
karton dobozban
Gyüjtôcsomagolás: 40 db/karton

 ÖSSZETÉTEL

Poliuretán alapú ragasztóanyag. Oldószerek: etil-acetát< 15 %, aceton < 75 %.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.