Cimsec TOP rugalmas ragasztóhabarcs 25 kg

  Cementkötésû, vékony- és  középágyas, flexibilis ragasztó Kôporcelán  lapokhoz,  padlófûtéshez,  nagy  mechanikai  igénybevételre.  Rendkívül  nagy  tapadóerô  nedvszívó  felületekhez.  Gipszkarton  felületeken,  valamint  a  Cimsec  Dichtflex  kenhetô fóliával és a 2K szigetelôhabarccsal védett felületeken is jól megtapad. Hosszú nyitott  dôvel  rendelkezilk.  Csempét  ragaszt  csempére  (megfelelô  alapozás  után).  Fagyálló,  fedett  terasz burkolásához és padlófûtés esetén is alkalmazható. 24 óra elteltével fugázható.

Anyagszükséglet: 2,5–4 kg/m2


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.