Platinum Kid gyerekszoba festék

 

A Platinum Kid gyerekszoba festék minőségét 2010-ben Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el. Bababarát és környezetkímélő, biztonságosan használható a gyerekek birodalmának kivitelezéséhez.

 

Száradási idő Teljes száradás: 24 óra, Átfesthetőség: 6 óra
Felhordás Szórással, finom hengerrel,1-2 rétegben
Higítás Legfeljebb 10% vízzel, a felhordás módjától függően
Kiadósság 8-10 m2/liter (1 rétegben, sima felületen)

 

Különleges összetételének köszönhetően elsősorban gyerekszobák festésére ajánljuk, de nagy igénybevételnek kitett helyiségek (konyhák, folyosók, szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények) falaira is alkalmas. A festéskor nincs kellemetlen oldószer-párolgás. Új vakolatra, régi festett felületekre, gipszkartonra, üvegszövetre, fűrészporos és nehéz tapétára is felfesthető.

A bababarát festék ezüstöt tartalmaz, ennek köszönhetően meggátolja a gombák és baktériumok szaporodását a falon. A beltéri festék mosás és súrolás álló, oldószer- és szagmentes, amely lég- és páraáteresztő képességének köszönhetően biztosítja a fal természetes légzését is. (A termék tulajdonságait alátámasztó igazolások a lap alján letölthetőek.)

 

5l,

A Platinum Kid színezett gyerekszobafesték mosás és súrolás álló, kitűnő fedőképességű, oldószer- és szagmentes, selyemfényű, belső falfesték. A bevonat lég- és páraáteresztő, biztosítja a fal természetes légzését. A felület ellenáll a gombák és a baktériumok megtelepedésének. A bevonat általános háztartási tisztítószerekkel könnyen tisztítható. Magas fehérségű, kitűnő fedőképességű, oldószer-, ammónia-, lágyítószer- és szagmentes termék. Bevonata mosás- és súrolásálló, lég- és páraáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja. Használatát gyerekszobák és olyan helyiségek kifestésére ajánljuk, ahol a vegyszermentesség alapvető követelmény. A termék Poli-Farbe színezőpasztával max. 3%-ban színezhető.

 

A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

 

E Nem tűzveszélyes.

 

 






A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.