Platinum Decor Bársonyhatású festék

 

 

Beltéri, vizes bázisú, színtelen falfesték bársonyhoz hasonló felület kialakításához. A stílusos, nyugalmat, meleget sugárzó lakóterek mellett a nagyobb igénybevételnek kitett helyiségek, szállodák, éttermek és irodák festésére is alkalmas.

 

Száradási idő 20 °C-on, száraz, jól előkészített felületen
Átfesthetőség 2-3 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban 24 hónapig
Felhordás rövid szőrű henger, ecset
Higítás nem javasolt
Kiadósság 3-6 m2/l (2 rétegben a felhordástechnikától függően)
kb. 30 perc
kb. 24 óra

 

Önmagában használva vagy színes diszperziós festékkel, egyéb színezékkel színezve változatos színvilág kialakítására alkalmas. A bársonyhatás sötétebb színek esetén erősebb, világos színek esetén lágyabb.

0.75 l.

A festék átlátszó, enyhén fedi az előző réteget, így a színhez és a mintázathoz az összes réteg hozzájárul. A végleges szín és a bársonyos felület a festék teljes száradását követően alakul ki.

 

kötőanyag, speciális töltőanyag, adalékok.

 

Beltéri felhasználásnál a festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

 

E Nem tűzveszélyes.

 

 



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.