Cellkolor Direkt Hígító

 

Fémfestékek problémamentes szakszerű hígítására, az eszközök elmosására. Forráspont tartomány: 118-144°C. Észtertartalom: kb.6-7%. Sűrűség: 860-880 kg/m3

 

Cellkolor Direkt fémfestékek problémamentes szakszerű hígítására, az eszközök elmosására. Figyelem! A kalapácslakk struktúrájú festékekhez használt eszközöket, az eszközök tisztításánál képződő hígítót ne használja a hagyományos, sima felületű festékekhez, az ezek felhordásához használatos ecsetekhez, festőszerszámokhoz.

 

0,5 literes fémdobozban kapható.

Festékek felhordási konzisztenciájának beállítására, alkyd tipusú műgyanták oldására, oldatban tartására hígítására, valamint szerszámok, alkatrészek mosására, zsírtalanítására is alkalmazható. A csomagolóanyag élettartama a raktározás körülményeitől függ. Minőségét a termék eredeti bontatlan csomagolásban 1 évig megőrzi.

Xilol 94%, Izobutil-acetát 6%.

Túlérzékeny személynél allergiás reakciót okozhat

E Nem tűzveszélyes!

 

 



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.