Poli-Farbe Corso szórható glett

 

Festés és tapétázás előtt használható beltéri szórható glett. Légszáraz, min. 14 napos beton egyenetlenségeinek eltüntetésére szolgál. Csak beltérben használható. A száraz felület egyenletes, fehér, könnyen csiszolható, festhető, tapétázható.

Száradási idő 4mm vastagságban kb. 24 óra, (20 °C-on)
Átfesthetőség 24 óra
Tárolás 5-25 °C-hőmérsékleten. FAGYVESZÉLYES!
Minőségét megőrzi 12 hónapig.
Felhordás géppel, kézzel (pl. EuRoll TITAN POWRTWIN / 6900 GHD)
Javasolt rétegszám 1 vagy 2 réteg
összesen 4mm
24 óra
összesen 4 mm
24 óra

 

25 kg-os papírzsákban kapható.

Száraz pormentes felületre szórógéppel vagy kézzel /glettvassal / hordjuk fel a felhasználásra kész anyagot egy vagy két egyenletes rétegben. Az anyag jól terül, de igény esetén 5-10 perc múlva símítható. Ívelt felület vizes ecsettel alakítható ki. A száradási időt a rétegvastagság és a hőmérséklet határozza meg. 5 °C alatti fal és levegő hőmérséklet alatt a felhordás nem ajánlott. A száraz felület mélyalapozás után festhető vagy tapétázható. A felhordásnál használt eszközök a munka befejezése után közvetlenül vízzel elmoshatók. Maximális szemcseméret: 0,25 mm

diszperzió, kalcium-karbonát, adalék anyagok.

Túlérzékeny személynél allergiás reakciót okozhat

E Nem tűzveszélyes!

 



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.