Poli-Farbe Corso glettgipsz extra

 

A glettanyag könnyen bedolgozható, magas fehérségű massza, mellyel teljesen sima felület hozható létre. Csak beltéri helyiségekben használható. Festés és tapétázás alá kiválóan alkalmazható, csempeburkolat alá ne használjuk!

Tárolás A bontatlan zsákot száraz helyen, a gyártástól számított 9 hónapig tárolhatjuk.
Higítás Kb. 6dl vízhez 1 kg glettanyagot adjunk
75-90 perc
3-10 mm

 

Kizárólag belső felületeken használjuk. Vakolt falak, mennyezetek és gipszkartonlapok felületeinek glettelésére, továbbá Ytong falak és vasbeton felületek kiegyenlítésére használható gipszbázisú glettanyag.

 

5 kg, 25, kg.

Alapfelület előkészítése: Az alapfelületről távolítsuk el a laza részeket úgy, hogy az alapfelület szilárd és szennyeződésmentes legyen. Ezután a felületet enyhén nedvesítsük be vízzel. A glettanyag bekeverése: A keverőedénybe töltsünk tiszta vizet, és ebbe folyamatosan, lassan szórjuk bele a glettanyagot, hogy az csomómentes masszává álljon össze. Kb. 6dl vízhez 1 kg glettanyagot adjunk. Az átlagosan 5 perces beszívódási idő után keverőszárral pasztaszerű anyaggá keverjük a masszát. Ügyeljünk arra, hogy a kész paszta csomómentes legyen. Az így nyert glettelőanyagot azonnal használjuk, és környezeti hőmérséklettől függően 75-90 percig dolgozhatunk vele. Mindig csak annyi anyagot keverjünk be, amennyit 75 perc alatt fel tudunk használni, mert a megszilárdult anyag a továbbiakban nem használható. Glettanyag felhasználása: A kitöltendő, kiegyenlítendő, glettelendő felületre hordjuk fel az anyagot. A kötés után a felület egyenetlenségeit csiszoljuk le. A bontatlan zsákot száraz helyen, a gyártástól számított 9 hónapig tárolhatjuk. A csomagolóanyagot csak teljes kiürítés után továbbítsuk újrafelhasználásra.

 



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.