Poli-Farbe Corso külső glettanyag

 

A POLI-FARBE CORSO külső glettanyag ásványt, töltőanyagokat, tulajdonságjavító adalékokat, cementet és műanyag diszperziót tartalmazó optimalizált keverék.

Száradási idő 30 perc
Minőségét megőrzi eredeti csomagolásban, száraz helyen tárolva a gyártástól számított 9 hónap
3-3,2 liter víz 10 kg poranyaghoz
1,6 kg/m2/mm

 

25 kg-os papírzsákban kapható.

Az alapot tisztítsuk meg a szennyeződésektől, laza részektől, habarcsmaradványoktól. A porkeveréket az előírt mennyiségű vízzel keverjük össze, majd annyi vízzel egészítsük ki, hogy egyenletes, pasztaszerű, könnyen felhordható anyagot kapjunk. Öt perc pihentetés után újra átkeverve az anyag felhasználásra kész.

 

Túlérzékeny személynél allergiás reakciót okozhat

E Nem tűzveszélyes!

Veszélyes komponens: Portlandcement

 

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.