Valtti Akvibase+ (Fa alapozó)

Jellemzők:

TÍPUS Áttetsző, szagtalan vízhígítású fa alapozó új és régi, kültéri fa felületek alapozására.
ALKALMAZHATÓSÁG

Gerenda felületek, kerítések, autóbeállók, kertibútorok, ajtók, ablakok, fa homlokzatok, stb. alapozása. Ideális minden olyan felület alapozására, mely felületek hajlamosak a gombásodásra. Különösen javasolt vízhígítású lakkok és festékek alapozójaként.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT Gerenda felületek, kerítések, autóbeállók, kertibútorok, ajtók, ablakok, fa homlokzatok, stb. alapozása. Ideális minden olyan felület alapozására, mely felületek hajlamosak a gombásodásra. Különösen javasolt vízhígítású lakkok és festékek alapozójaként.

 

Színskála Színtelen.
Fedőképesség 4-5 m2/liter/réteg

 

 

A termék összetétele nem indokolja a figyelmeztető jelzést. A használat során megkövetelt a gondos eljárás. További információt lásd a biztonsági adatlapon, termékismertető prospektuson.

Használat után a szerszámokat tisztítsa azonnal vízzel.
Amennyiben szórással hordta fel a festéket a felületre, a szórópisztolyt a megfelelő hígítóval alaposan tisztítsa meg. Ezután megfelelő mennyiségű vízzel öblítse ki a hígítót a szórópisztolyból. Különös gonddal tisztítsa meg a szűrőt

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.
A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.