Capadur F7-Protectlasur -aromás oldószerekben szegény-

Tartós UV-védelemmel rendelkezô középvastag lazúr kül- és beltérre

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Minden mérettartó ill. korlátozottan mérettartó fa épü-letelemhez ideális. Hosszú kezdeti nyitottideje miatt nagy felületek esetén is munkahézagmentesen alkal-mazható. Cseppmentes konzisztenciája miatt fa meny-nyezetek és lambériák bevonásánál kiemelkedôen könnyû felhordani.

 SZÍN:
Színtelen, fenyô, tölgy, mogyoró, dió, paliszander, teak, mahagóni, ébenfa, fehér. Egyéb színek a Capalac mix és ColorExpress rendszerrel színezhetôk

 FELHASZNÁLÁS
Kb. 80-100 ml/m2 rétegenként sima alapfelületen. Durvább felületen ennek megfelelôen több

Felhordás: Ecsettel, hengerrel, szórással: Airless- ala-csony- vagy magas nyomású szórógéppel.

 


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.