Supi Szauna (Tisztítófolyadék)

Jellemzők:

TÍPUS Savas tisztítófolyadék amely fertőtlenít, fehérít, eltűnteti a vízkövet a szaunákban és egyéb párás helyiségekben.
ALKALMAZHATÓSÁG Szaunában és egyéb párás helyiségekben. Enyhén savas, ezért nem okoz
korróziót. Ennek ellenére figyeljen az illesztések tisztításakor. Ne
használjon ezzel egyidejűleg klór tartalmú termékeket.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT Szaunában és egyéb párás helyiségekben.

 

Kanna méretek 1 l.
Hígító Víz
Keverési arány Öntsön 1-2 dl Supi saunapesu-t 5 litre vízbe.
Felvitel módja Ecsettel vagy ronggyal.
Sűrűség 1.03 kg/l, ISO 2811
Tárolás Fagytól védendő.
Termékkód 001_7099

 

Festési körülmények The surface to be painted must be dry, the temperature of the air and the surface at least +5ºC, and the relative humidity of the air below 80%.
Tisztítás Használjon 10-15%-os oldatot. A Supi Szauna Tisztítófolyadék használható
hígítás nélkül is felhasználható erőteljes vízkő lerakódásokra.

Keverjen össze egyenlő mennyiségű vizet és Supi Szauna Tisztítófolyadékot, és hagyja a felületen hatni kb. 15 percig. Figyelem! A
kezelések után mindig alaposan öblítse le a felületeket vízzel.
Szerszámok tisztítása Vízzel.

 

Corrosive, C Contains: Phosphoric acid < 5 % CAUSES SEVERE BURNS. Wear suitable protective clothing, gloves and eye/face protection. In case of contact with eyes, rinse immediately with plenty of water and seek medical advice. Take off immediately all contaminated clothing. Do not breathe vapour. Use only in well-ventilated areas. In case of accident or if you feel unwell, seek medical advice immediately (show the label where possible). Keep locked up and out of the reach of children. Contains < 5 % non-ionic surfactants, < 5 % cationic surfactants and < 5 % perfumes.

A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani.Az üres, száraz dobozok újra feldolgozhatók, vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók. További információkért kérjen biztonsági adatlapot a forgalmazótól.

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.
A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.