SYLITOL BIO SZILIKÁT BELTÉRI FALFESTÉK 25 kg FEHÉR

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Iskolák, óvodák, gyerekszobák(oldószermentes), nyilvános épületek, valamint műemléki épületek kiváló festéke. Különösen alkalmas ásványi alapokra, valamint minden vakolatra, betonra, mészhomokkő falakra és ásványi, vagy szilikát festékbevonatok javításához. Nem alkalmas farosttartalmú falbevonatokra, matt diszperziós festékbevonatokra és műgyantabevonatokra..

 ALKALMAZÁS

Szín: fehér. Sylitol színezőfestékkel színezhető. Saját színezésnél az összes felhasználandó mennyiséget előre összekeverni az esetleges színárnyalati különbségek elkerülése érdekében. Egyszínárnyalatban 100 liter feletti rendelés esetén gyárilag színezett kivitelben is szállítható.
Biztonsági előírás: A Sylitol Bio falfesték lúgos kémhatású. Szembe, bőrre nem kerülhet, ha mégis megtörténik, bő vízzel kell kimosni.
Kiegészítő anyagok: Sylitol Koncentrátum: a Sylitol Bio falgesték konzisztenciájának beállításához. Sylitol Minera: Fehér, pigmentált alapozófesték a tapadás elősegítéséhez, Sylitol színezőfestékkel színezhető.
Rétegfelépítés: Jól fedő, egyenletes bevonatra Sylitol Bio falfesték, max 5% Sylitol Koncentrátummal hígítva. Tarka, kontrasztos alapokat előzőleg célszerű lealapozni Sylitol Bio falfestékkel, max. 5% Sylitol Koncentrátummal hígítva. Erősen vagy egyenetlenül szívó felületekre Sylitol Minera ajánlott.
Felhordás: ecsettel, hengerrel vagy Airless berendezéssel.
Anyagfelhasználás: sima felületre kb 400 g/nm, durva felületre értelemszerúen több. Pontos érték csak próbafelhordással állíptható meg.
Száradási idő: +20 C fok és 65% relatív páratartalom mellett 4-6 óra után porszáraz és átfesthető. Kb. 3 nap után teljesen átszárad és terhelhető.


Figyelem! A termék speciális tulajdonságainak megőrzése érdekében nem keverhető más termékekkel. A látható munkahézagok elkerülése érdekében "nedves a nedvesre" technika alkalmazása javasolt egy munkamenetben.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.