Pure White

Jellemzők:

TÍPUS Akilát festék nagy igénybevételnek kitett beltéri falakra és mennyezetekre.
ALKALMAZHATÓSÁG Beltéri beton, vakolt, tégla, glettelt, farost, gipszkarton és faforgács felületek, tapéták fedőfestésére alkalmas.

 

Színskála Gyári fehér, nem színezhető.
Fényességi fokozat matt
Fedőképesség 8-12 m2/liter/réteg. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják.
Kanna méretek 3, 10 l
Hígító Víz
Felvitel módja A festéket 2 rétegben hengerrel, ecsettel vagy szórással vigye fel. Szükség esetén hígítsa max. 5%-ban vízzel.
Fazékidő (+20°C) +23˚C és 50% relatív páratartalom mellett 2 óra múlva érintésszáraz, 4 óra múlva újrafesthető.
Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom esetén 2 óra múlva érintésszáraz, 4 óra múlva újrafesthető.
mosásellenállóság Szárazon tisztítható.
hő ellenállóság 85˚C
Szárazanyag tartalom 30%
Sűrűség 1,4 kg/liter
Tárolás Fagytól védendő.

 

Festési körülmények Minden festendő felület legyen száraz, a levegő hőmérséklete legalább +5˚C legyen és a levegő relatív páratartalma pedig legyen 80% alatt.
Előkészítés Tisztítsa meg az új felületet a szennyeződésektől és a portól. Szükség esetén simítsa el a felületet glettel, és a száraz felületet csiszolja le. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port.
Festés Használat előtt alaposan keverje fel a festéket, szükség esetén hígítsa max. 5%-ban vízzel. A festéket 2 rétegben vigye fel ecsettel, hengerrel vagy szórással.
Szerszámok tisztítása Használat után a szerszámokat tisztítsa azonnal tiszta vízzel.

 

A termék összetétele nem indokoja figyelmeztető jelzést. A használat során megkövetelt a gondos eljárás. Gyermekek kezében nem kerülhet.

A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újra feldolgozhatók, vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók.

A fent említett információk laboratóriumi vizsgálaton és gyakorlati tapasztalaton alapulnak, amelyeket a termékismertetőben megadott időpontban ellenőriztek. A termék minőségét gyári rendszerünk garantálja, amely megfelel az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszernek és az ISO 14001-es környezetvédelmi követelményeknek. Mint a termék gyártója, a termék javaslatainktól eltérő vagy nem megfelelő módon történő használatából adódó sérülésekért nem vállalunk felelősséget.
A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők!  A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.