SYLITOL SZILIKÁT ANTIKLASUR 10 L FEHÉR

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Szilikát bázisú, feldolgozásra kész lazúr festék, kül- és beltérre. Dekoratív lazúr-rétegekhez történelmi falbevonatok példaképe alapján külső és belső térben, szilikát rétegeken és szerkezeti vakolatokon, valamint Plc, PII és PIII habarcscsoportok rétegbevonat nélküli vakolatain. Különösen jól alkalmazható az emlékművek gondozásának területén és régi épületek restaurálásánál, dekorszerű homlokzat - és térkialakításnál is. Laza, élő felületoptikát ad. Különösen alkalmas termésköveken a színezés felfrissítésére időjárás elleni védelemmel.

 ALKALMAZÁS

Szín: Fehér-áttetsző. Sylitol-Volltonfarbe színezőfestékkel max. 30%-ban színezhető. A Sylitol Antiklasurt a kívánt színárnyalatú Capamix Sylitol-Finish színezőfestékkel max. 10%-os hígításban lehet egy hasonló színárnyalatra színezni. A lazúr színét és áttetszőségét próbafelvitellel kell ellenőrizni.

Fényességi fok : matt

Felhordás : A lazúr felhordásnak Sylitol Antiklasurral történő kivitelezéshez alkalmas a bedolgozott festőecset, "bökdöső" ecset, természetes szivacs vagy textildarabok. A szerszám kiválasztása a kívánt lazúrhatástól függ.

Felhasználás: 80-100 ml/nm egy réteghez. Az alapozás mindenkori szívóképességétől és szerkezetétől függően nőhet a felhasználás, az egzakt felhasználást próbarétegfelhordással külön mintafelületen kell meghatározni.


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.