AmphiSilan Koncentrat Oldószermentes, környezetbarát, hidrofób hatású speciális alapozó.

 

AmphiSilan Koncentrat Oldószermentes, környezetbarát, hidrofób hatású speciális alapozó.

Alkalmazási terület:
Speciális erősítő és kiegyenlítő hatású alapozó erősen porózus, szívóképes vakolatokra, valamint homokkő falaza-tokra Amphisilan homlokzatfestékkel való lefestés előtt.

Sűrűség:
Kb. 1,0 g/cm3

Kiszerelés:
12 kg

 

Tulajdonságok:
-vízzel hígítható, környezetbarát, enyhe szagú
-időjárásálló
- hidrofobizáló és erősítő hatású tej-szerű folyadék
-könnyen és gyorsan felhordható, hamar beszívóik, csaknem színtelen.

Figyelem!
Festés előtt a környező felületeket gondosan le kell takarni. Az esetleg a lakk-, üveg-, kerámia-, hő- és fémfelü-letekre fröccsent alapozót vízzel azon-nal le kell mosni.

Rétegfelépítés
Alapozás: 1:1 arányban tiszta vízzel hígított AmphiSilan Konzentrat-tal

Hulladékelhelyezés:
A készítmény maradékainak kezelése és ártalmatlanítása a 98/2001. (VI. 15.) korm. rendeletben, és a 16/2001.
(VII. 18) KöM. rendeletben foglaltak szerint.
Nem szabad a háztartási hulladékkal együtt ártalmatlanítani! Lejárt szava-tosságú lakként, festékként gyűjthető össze! Csak a teljesen kiürült tároló-edény hasznosítható újra!

 

Figyelem: a gyakorlatban előforduló valamennyi felületre vonatkozó alapo-zási előírás ebben a műszaki ismerte-tőben nem részletezhető. Szaktanács-adóink adott esetben szívesen állnak rendelkezésre.

A feldolgozás alsó hőmérsékletha-tára:
A feldolgozási és száradási hőmérsék-let a környező levegőre, az anyagra és az alapfelületre vonatkozóan legalább +5°C. Nem szabad erős napfénynél, esőben vagy erős szélben feldolgozni. Vigyázat éjjeli fagyveszély esetén!

Anyagfelhasználás:
Kb. 200-350 g/m2 felhígított alapozó. (Csak irányérték, a pontos anyagfel-használást próbafestéssel kell megál-lapítani.)

Száradási idő:
+20°C és 65% relatív páratartalom esetén 2-3 óra után porszáraz. 12 óra után átfesthető. Alacsonyabb hőmér-séklet és magasabb relítv páratartalom mellett a száradási idő meghosszab-bodik.

Anyagfelhasználás:
Kb. 200-350 g/m2 felhígított alapozó. (Csak irányérték, a pontos anyagfel-használást próbafestéssel kell megál-lapítani.)




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.