Capatect Carbon-Spachtel

Extrém ütésállóság!

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A homlokzati hőszigetelések élettartamát nagymértékben befolyásolja a beágyazóréteg, ill. annak vastagsága. A Caparol cégcsoport – háta mögött több mint 10.000.000 m2 eladott hőszigetelő rendszerrel – átfogó anyagkísérletek során kiválasztotta a technikailag kiváló szénszálat (carbont), amely egyedülálló tulajdonságai miatt ideális alapot teremt a miatt hosszú élettartamú, extrém strapabíró homlokzati beágyazóanyag előállításához.

Ütésálló, szénszál-erősítésű cementmentes homlokzati beágyazóanyag. Felhasználási területe: Capatect CARBON-, Capatect TOP- és BASIC-LINE hőszigetelő rendszerek beágyazásainál és a homlokzati helyreállításoknál.

 SZÍN
Világos bézs

 FELHASZNÁLÁS
3,0-6,0 kg/m2

Kiszerelés: 30 kg

A Capatect Carbon-Spachtel páratlanul robusztus!
• Jégeső
• Nekidobott labdák
• Eldöntött kerékpárok
• Nekitámasztott létrák
• Termikus zsugorodások
által okozott sérülések a hőszigtelő rendszeren: már a múltté!


A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 

A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.