Aquakolor színezőpaszta és festék

 

Jellemzők:

Kiváló színezőerő.

 




Az AQUAKOLOR színezőpasztát először a színezni kívánt festék (pl. DISZPERZIT BELSŐ FALFESTÉK, DISZPI BELSŐ FALFESTÉK, HÉRA BELSŐ FALFESTÉK, HÉRA PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉK, HÉRA PRÉMIUM MATT BELSŐ FALFESTÉK, HÉRA MÁRVÁNY HATÁSÚ BELTÉRI BEVONAT, MODAKRIL, HÉRA KÜLSŐ, stb.) kis részletével homogénre kell keverni. Ezzel a keverékkel kell azután a teljes festékmennyiséget egyszerre beszínezni. Amennyiben az AQUAKOLOR színezőpasztát, mint festéket kívánja használni, akkor a vizes diszperziós homlokzat- és falfestéknél szokott módon kell eljárni. Ilyenkor a felületet célszerű FALFIX/HÉRA diszperziós mélyalapozóval beereszteni, majd a felületet AQUAKOLOR-ral két rétegben átfesteni. Száradási idő 2 óra, átfesthetőség 4 óra 23°C-on. Fresco mészfesték színezése esetén a színezőpaszta megengedett mennyiségét (max. 3%) vízzel ötszörösére hígítva lehet a mészfestékbe keverni. A színezett festéket tárolás nélkül, azonnal javasoljuk felhasználni.

Hígithatóság: Szükség esetén vízzel.
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 4 óra



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.