Lazurán selyemfényű parkettalakk

 

 

Jellemzők

kopásálló

Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa fajták) alkalmazható. Felületkezelt új szalagparkettára nem javasolt a termék használata.

A bevonandó felület viaszmentes, gyalult, vagy csiszolt, száraz és pormentes legyen. Ezek után LAZURÁN Parkettlakk alapozó használata javasolt. A felület teljes bevonása előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni. Sötétedés és színváltozás azt jelenti, hogy a csiszolás illetve az alapozás nem volt megfelelő mértékű. Ecsettel, hengerrel alapos felkeverés, csiszolás és portalanítás után. Megfelelő berendezéssel szórható. A festéshez ajánlott Progold termék: szivacshenger (928114)



Kiadósság: 12 m2/liter
Kiszerelések: 0,75l; 5l; 20l
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Száradási idő: 24 óra
Átfesthetőségi idő: 8 óra
Használatbavételi idő: 48 óra




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.