Thermotek vízlepergető vékonyvakolat alapozó

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

A THERMOTEK hőszigetelő rendszerben az üvegszövet beágyazó simítótapasz fölé, közvetlenül a díszítő vakolat alá kerül. Használatával a hőszigetelő rendszer mechanikai szilárdsága, a rétegek egymáshoz tapadása nagymértékben megnő, homogén megjelenést biztosít a Thermotek dörzsölt vagy kapart struktúrájú vízlepergető vékonyvakolat számára.

 ALKALMAZÁS

1.) Az alafelület (simitott vagy glettelt) minden esetben legyen homogén, szilárd és száraz.

2.) Minden olyan felületet amit nem kezelünk alapozóval (meglévő burokatok, ajtók, ablakok) gondosan le kell takarni, mert később nem tisztitható le a felületről maradéktalanul.

3.) Alapos felkeverés után a vékonyvakolat alapozó felvitele PROGOLD  ecsettel vagy hengerezéssel javasolt.

4.) A következő réteget a vékonyvakolatot csak az alapozó a felületen való megszáradása után javasolt (kb.24 óra mulva

Gyártói javaslat:

- Alkalmazható +50C és  +250C levegő és felületihőmérséklet esetén.

- Az alapozó védeni kell a megszáradásig az erős csapadéktól

Hígithatóság: Max. 5- 10 % vízzel.
Kiadósság: 0.16 liter/ m2
Átfesthetőségi idő: 2 óra

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.