Lazurán gyorsan száradó fedőlazúr

 

Jellemzők

Selyemfényű

 

 

 

 

 

Kül- és beltéri fafelületek (ajtó, lambéria, kerti bútor, stb.) bevonására alkalmas. Ezen felül ajánljuk vakolatra, falra, műanyagra, alapozott fémfelületre is.

 

 

A festéket használat előtt alaposan fel kell keverni. A festést puhaszőrű, lapos ecsettel a fa szálirányában kell felhordani egy vagy két rétegben. Az egyes rétegek felvitele között legalább 2 óra száradási időt kell biztosítani.

* Kültéri, vagy nedvességnek kitett helyeken való alkalmazásnál LAZURÁN OLDÓSZERMENTES FAANYAGVÉDŐSZERREL vagy LAZURÁN UNIVERZÁLIS FAANYAGVÉDŐSZERREL

** LAZURÁN FÉLOLAJJAL, vagy hígított LAZURÁN LENOLAJKENCÉVEL

*** A rétegek közötti csiszolás segítheti a megfelelő tapadást. A felületek eltérő tulajdonságai miatt próbafestés javasolt.



 

Hígithatóság: Szükség esetén max. 3% vízzel.
Kiadósság: 9 m2/liter
Kiszerelések: 0,75l
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 6 óra

 



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.