Héra falfix vakolaterősítő mélyalapozó

Jellemzők

Megelőzi a festék foltosodását, egyenletes szívóképességet biztosít. A felületek szívóhatását csökkenti, kiegyenlíti, alkalmazásával a vakolat szilárdsága megnőhet, a későbbi foltosodást megakadályozza. Kül- és beltérre egyaránt használható.

 

 

 

Ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatokra és lábazatokra (min. vH10 minőségű), továbbá egyéb kül- és beltéri betonfelületekre, új eternit felületekre kerülő fal- és homlokzatfestékek alapozója.

 

 

A laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Impregnálás előtt a felületet portalanítani kell. Felhordani korongecsettel, intenzíven bedörzsölve a pórusokba. megfelelő mélyalapozást víz felfröccsentésével ellenőrizhetjük. Kevéssé szívóképes felületen azonban max. 1:5 arányban vízzel hígítva is alkalmazható. Rendkívül fontos a felület szívóképességének gyakorlati próbával való ellenőrzése. Ez úgy történik, hogy a terméket olyan mértékben hígítsuk vízzel, hogy ne képezzen a felületen fényes filmet. Túlzott mélyalapozás esetén / fényesedés / a felületet vissza kell csiszolni.

 

 

Hígithatóság: Beltéren szükség esetén max. 1:5 arányban vízzel Kültéren szükség esetén max. 1:1 arányban vízzel 
Kiadósság: 15 m2/liter
Kiszerelések: 2l; 5l; 20l
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra

 

 




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.