Lazurán parketta alapozó

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Új és felújított parketta felületek lakkozás előtti beeresztésére szolgál. Mindamellett gazdaságosabbá teszi a parkettalakkok alkalmazását. Használatával már két lakkréteggel is tartós bevonat nyerhető.

 ALKALMAZÁS

Csiszolás, portalanítás után felhordható. Felhordás: Felkeverés után ecsettel, hengerrel olyan mennyiségben, amely elegendő a fafelület egyenletes, kihagyásmentes nedvesítéséhez. A felületnek 10-25 oC hőmérsékletűnek kell lennie a tökéletes eredményhez. Száradás után lehet oldószeres vagy vizes lakkal lelakkozni a felületet. A festéshez ajánlott Progold termék: Lakkhenger (958783).

Kiadósság: 10 m2/liter
Kiszerelések: 0,75l; 5l
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Száradási idő: 1 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.