Poli-Farbe Corso beltéri meszes glett

 

Alkalmazásával betonfelületeken extra erős tapadás érhető el.

Felületi megjelenés matt, sima, fehér
Száradási idő 4-8 óra
Átfesthetőség 24 óra után
Minőségét megőrzi száraz, huvös helyen tárolva 12 hónapig bontatlan csomagolásban
Felhordás rozsdamentes acélsimítóval
Javasolt rétegszám max. 3 mm
Kiadósság 1,5 kg/m2/mm

 

Lakóépületek és középületek nem vizes helyiségeiben a beton- és vakolt falfelületek egyenetlenségeinek a javítására, valamint tapétázás vagy festés előtti felületjavításra használható. Ideális glettelő anyag mész- és beltéri szilikátfestékek alá.

 

5 és 20 kg-os papírzsákban kapható.

A felület előkészítése: Az alapfelületről távolítsuk el a laza részeket, az alapfelület szilárd, szennyeződéstől és habarcsmaradványoktól tiszta legyen. A túlzottan porózus alapot glettelés előtt Inntaler diszperziós mélyalapozóval alapozzuk. A glett bekeverése: A keverőedényben a porkeveréket az előírt mennyiségű vízzel keverjük össze, majd annyi vízzel egészítsük ki, hogy egyenletes, csomómentes, pasztaszerű, könnyen felhordható masszát kapjunk. Keverési arány: 4-4,5 liter vízhez 10 kg poranyag. 5 perces pihentetési idő után újra átkeverve, az anyag felhasználásra kész. A glettmassza felhasználása: A kitöltendő, kiegyenlítendő, glettelendő felületre hordjuk fel az anyagot rozsdamentes acélsimítóval, max. 3 mm vastagságban. A kötés után a felület esetleges egyenetlenségeit csiszoljuk le. Szükség esetén portalanítás, majd mélyalapozás után a felület átfesthető beltéri diszperziós falfestékkel. Csak +5°C környezeti hőmérséklet felett használható! A szerszámokat használat után bo vízzel azonnal le kell mosni. Vízigény:4-4,5 liter víz 10 kg poranyaghoz

kálcium-hidroxid, cement, ásványi töltőanyag, pordiszperzió, adalékanyag

Kalcium-hidroxid 15-20%, Cement 1-5%Kalcium-hidroxid 15-20%, Cement 1-5%

Túlérzékeny személynél allergiás reakciót okozhat

E Nem tűzveszélyes!

 

 



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.