Policolor vékonyvakolat alapozó

 

Használatával csökken a felület szívóképessége és nő a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.

Felületi megjelenés matt, fehér vagy színes
Száradási idő 20°C-on: 2-4 óra
Átfesthetőség 20°C-on: 2-4 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi 12 hónapig
Felhordás ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám 1 réteg
Higítás nem megengedett
Kiadósság 5-6 m2/liter

 

A Policolor hőszigetelő rendszerben a záró nemesvakolat réteg alapozására, ill. a Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat alá hordjuk fel, ha azt épülethomlokzatokon, egyéb vakolt, vagy beton felületeken díszítő vakolatként alkalmazzuk.

 

fehér és bázis 5 és 16 literes műanyag vödörben kapható. A termék színezve a POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján rendelhető.

Vékonyvakolathoz történő alkalmazás esetén az alapozót simított vakolatra kell felhordani. A falfelületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, tisztának, pormentesnek kell lennie. A felületről a laza, málló részeket el kell távolítani. Első rétegben Inntaler diszperziós mélyalapozót alkalmazzunk. Ezután a tökéletes fedés biztosítására a vakolat alá a Policolor vékonyvakolat alapozót hordjuk fel a fedő nemesvakolat színére, vagy a szín kissé halványabb árnyalatára színezve. Az alapozó száradása - 2-4 óra -után hordható fel a megfelelo színu Policolor homlokzati nemesvakolat. A Policolor hőszigetelő rendszerhez való alkalmazásnál a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell a beszínezett Policolor vékonyvakolat alapozót felhordani. Felhasználás előtt az alapozót alaposan fel kell keverni és hígítás nélkül kell felfesteni. A festéket ecsettel vagy hengerrel kell felhordani egy rétegben. Színezhető max. 3% Poli-Farbe színezőpasztával, ill. Inntaler színezőfestékkel.

műanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést. Gőzeit ne lélegezzük be.

 

E Nem tűzveszélyes.

 

 

 



A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.