Biopin beltéri lazúr

 

biopin beltéri lazúr oldószermentes, selyemfényű lazúr dekoratív fafelületek beltéri kezelésére. A növényi olajai védik a szennyeződésektől, vízállóvá és légzésaktívvá teszik a felületet. Egyszeri felületkezelés.
Felhasználási területkezeletlen tűlevelű fák beltéri kezeléséhez; pl. lambéria, látható gerenda, beltéri ajtó vagy gyerekjáték. Más fafajták esetében (főleg tölgy és trópusi fák esetében) próbakezelést kell végezni.

Feldolgozás:
 az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell. Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 oC. A beltéri lazúrt használat előtt jól fel kell keverni és ecsettel vékonyan, és egyenletesen rostirányba felhordani

Új felület kezelés
: erősen nedvszívó felületek esetében biopin alapozó olajjal alapozunk majd 2x a beltéri lazúrral kezeljük a felületet.

Felújítás:
 régi lakk és lazúrrétegeket teljesen el kell távolítani. Biopin alapozó olajjal alapozni. A régi beltéri lazúrral kezelt felületeket letisztítani és finoman megcsiszolni. 1-2x beltéri lazúrral kezelni.

 

 

 

 

Barkácstippek

 

 





A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.