Trinát Univerzális festék (Unitop)

 JELLEMZŐK

 ALKALMAZÁSI TERÜLET

Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte univerzális tapadóképességű festék. Igen sokoldalúan alkalmazható: fa-, fém- (horganyzott acél, alumínium) és műanyagok (pl. PVC) festésére, továbbá épülethomlokzatok és falfelületek, beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek bevonására.

 ALKALMAZÁS

Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is ajánlunk megoldást Önnek: a Trinát termékekkel kifogástalan munkát végezhet.

Hígithatóság: Szükség esetén vízzel hígítható.
Kiadósság: 6 m2/liter
Kiszerelések: 1l; 5l
Javasolt rétegszám: 1-2 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra

A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.