Héra folltakaró belső falfesték

Segít elfedni a korom, nikotin, és beázási foltokat. Beltéri falfelületek, mészvakolat, beton festésére szolgáló termék, amely kitűnően szigeteli (izolálja) a beázásból származó foltokat, a dohányfüstös falfelületeket. Meggátolja a nikotinfoltok, a beázásokból, rozsdásodásból eredő foltok kiújulását.

 

 

 

Beltéri falfelületek, mészvakolat, beton festésére szolgáló termék.

 

A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Győződjünk meg arról, hogy a szennyezés forrása (pl. beázás, vízszivárgás) megszűnt. Az esetleges vakolathibákat UNIKITT mestertapasszal ki kell javítani, glettelésre PROGOLD TÜKÖRGLETT beltéri porglett használata javasolt. Glettelés után a fal szívóképességét HÉRA FALFIX diszperziós mélyalapozóval vagy DISZPERZIT Beltéri alapozó beeresztővel kell kiegyenlíteni. CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk. Alkalmazás: A beázásból származó foltokat, a dohányfüstös elszíneződéseket, stb. két rétegben fessük át HÉRA FOLTTAKARÓ falfestékkel. Ekkor a termék megköti a szennyező komponenseket. Száradás után fessük át a teljes felületet fehér vagy színezett beltéri falfestékkel. Alapos felkeverés után ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással lehet felhordani.

 

 

Hígithatóság: Vízzel, max. 10 %-ban.
Kiadósság: 9 m2/liter
Kiszerelések: 2l; 4l
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra

 

 




A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.