Héra penészgátló belső falfesték

 

Jellemzők

Megelőzi a penészgomba és algafoltok kialakulását a bevonaton. Hosszan tartó védelem.

 

Az előzőleg HÉRA penészgátló lemosó oldattal kezelt falfelületek festésére ajánlott.

Az előzőleg HÉRA penészgátló lemosó oldattal előkezelt felületet glettelés után (UNIKITT mestertapasz, TRIGLETT beltéri porglett) lehet HÉRA Penészgátló belső falfestékkel lefesteni. Frissen vakolt vagy erősen meszes falfelületeknél erősen szívó vagy kopást mutató glettelt felületeken a mész semlegesítésére, a foltosodás megakadályozására HÉRA Diszperziós mélyalapozót vagy DISZPERZIT Beltéri alapozót javaslunk.

Hígithatóság: A beállított hatóanyag tartalma miatt nem megengedett.
Kiadósság: 10 m2/liter
Kiszerelések: 1l
Javasolt rétegszám: 1 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 5 óra





A termékismertetőben közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenleg legjobb műszaki ismereteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak megfelelő részletes alkalmazási előírásokat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűnek tekintendők! 
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történő ellenőrzése alól.